Yhtymähallitus, kokous 7.3.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 20 Valtuutus työterveyshuollon hankintapäätöksen tekemiseksi

RASDno-2024-175

Aikaisempi käsittely

Perustelut

Raision seudun koulutuskuntayhtymä osallistuu työterveyshuollon palvelujen kilpailutukseen yhdessä Raision kaupungin ja Ruskon kunnan kanssa.

Raision kaupunki on julkaissut yhteisen hankintailmoituksen Hilmassa 3.1.2024.

Tarjousasiakirjat käsitellään yhdessä sen jälkeen, kun tarjousten jättämisen määräaika on päättynyt.

Ehdotus

Raision seudun koulutuskuntayhtymä valtuuttaa Raision kaupungin tekemään hankintapäätöksen myös koulutuskuntayhtymän osalta työterveyshuollon palveluita koskevassa hankinnassa.

Päätös

Hyväksyttiin päätösehdotuksen mukaan.

Perustelut

Raision kaupunginhallitus on tehnyt päätöksen 12.2.2024 §57 Raision kaupungin, Ruskon kunnan ja Raision seudun koulutuskuntayhtymän työterveyshuoltopalveluiden hankinnasta.

Määräajan päättymiseen mennessä saapui yksi tarjous; Pihlajalinna Terveys Oy:ltä.

Tarjouspyynnön mukaisesti tarjous voitiin jättää kahdesta vaihtoehdosta: ns. kattohintaisesta vaihtoehdosta ja yksikköhintaisesta vaihtoehdosta. Saatu tarjous sisältää molemmat vaihtoehdot

Raision kaupunginhallitus päätti, että työterveyshuoltopalveluiden palveluntuottajaksi valitaan Pihlajalinna Terveys Oy ja saadusta tarjouksesta valitaan kattohintaan perustuva vaihtoehto. Hankintapäätöksen täytäntöönpano edellyttää sitä, että Ruskon kunta ja Raision seudun koulutuskuntayhtymä tekevät vastaavanlaisen päätöksen tai valtuuttamispäätöksen.

Ehdotus

Yhtymähallitus kirjaa Raision kaupunginhallituksen tekemän päätöksen tiedoksi.

Päätös

Hyväksyttiin päätösehdotuksen mukaan.