Yhtymähallitus, kokous 28.9.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 60 Ilmoitusasiat

Perustelut

1. Luottamushenkilön eroilmoitus

Naantalilainen Mikko Kauppinen on 31.7.2023 saapuneella sähköpostilla pyytänyt eroa luottamustoimistaan paikkakunnalta muuton vuoksi. Kauppinen toimii Raision seudun koulutuskuntayhtymän yhtymävaltuustossa 2021 – 2025 Mikko Östermanin varajäsenenä.

Naantalin kaupunginhallitus esittää, että kaupunginvaltuusto valitsee Mikko Kauppisen tilalle 31.5.2025 päättyville kausille uuden varajäsenen Raision seudun koulutuskuntayhtymän yhtymävaltuustoon.

 

2. Sertifiointiauditointi

Rasekon toimintajärjestelmän sertifiointiauditointi pidettiin 12.-14.9.2023. Auditoijana on DVV ja Jyrki Sopanen. Painopistealueina auditoinnissa olivat tällä kertaa valmistumisen toimenpiteet ja uraohjaus (olemme nyt tasolla 5) sekä opetusteknologian kehittäminen (olemme tasolla 4). Saimme paljon positiivisia havaintoja, muutama pohdittavan havainnon ja kolme parannusehdotusta, mutta ei yhtään poikkeamaa.

 

3. Varainhoitovuoden 2023 aikana jaettavaksi jätetyn perusrahoituksen hakeminen

Opetus- ja kulttuuriministeriö on avannut ammatillisen koulutuksen järjestäjien haettavaksi varainhoitovuoden 2023 aikana jaettavaksi jätetyn perusrahoituksen. Rahoituksesta päätetään vuoden 2023 toisella lisäsuoritepäätöksellä. Rahoitusta voidaan hakea opiskelijavuosien perusteella ja harkinnanvaraisin perustein. Raision seudun koulutuskuntayhtymän kertymän perusteella rahoituksen hakeminen ei tässä vaiheessa ole tarpeen (liite).

Ehdotus

Yhtymähallitus merkitsee ilmoitusasiat tiedokseen.

Päätös

Hyväksyttiin päätösehdotuksen mukaan.